El Faro de Alquimia – rock progressiu

fotojazzcava2015

Nova Jazz Cava, 2015

El Faro de Alquimia Electric Band és un grup egarenc de Rock progressiu caracteritzat per la fusió de quatre músics els quals, sota l’influència de diferents estils presents en cadascun d’entre ells, aporten la seva experiència i visió musical, per combinar-ho tot en una reacció alquímica donant lloc a la simbiosis que es pot apreciar en les seves composicions.

En tots els seus temes, es fan evidents els contrasts creats per l’estil propi de cadascun dels components, el que crea una harmonia heterogènia que es transforma en l’Alquimia, Fusió i Rock que tant els caracteritza.

Format a finals del 2013, impulsat primer pel guitarrista i compositor Rubén Castro, el grup no ha parat de créixer en quant a composicions, actuacions i promoció de tot tipus: Canal Terrassa, Ràdio de Matadepera, actuacions i gravacions en sales tant destacades com la Nova Jazz Cava, el concurs Rock and Apples a Calella on van arribar a la semi-final, sala Begood a Barcelona, Comanou i Reina Victòria a Terrassa, entre altres, per fer un video-clip del tot professional, «Hermes», amb el cineasta terrassenc Antoni Verdaguer.

Al juny 2015 entren als estudis de Pep Sala (antic membre del grup destacat de rock català Sau) i graven dos temes més, on col.laborarà Pep Sala als teclats i el guitarrista mundialment reconegut en el camp del rock progressiu Max Sunyer.

Els components de El Faro de Alquimia:

Rubén Castro, guitarra.

Juan Carlos Arévalo, bateria i percussions.

Juanki Herraiz, baix elèctric.

Núria Jaouen, teclats.

Tots ells procedeixen d’altres bandes locals, el que els hi otorga una gran experiència en altres gèneres, aportant riquesa i donant el so distintiu de El Faro de Alquimia Electric Band.

 

Blog: https://elfarodealquimia.wordpress.com/inicio/

Videoclip oficial realitzat pel cineasta Antoni Verdaguer: https://www.youtube.com/watch?v=B-yTzROw8IA

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s